Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když dva dělají totéž, není to totéž. Taneční škola, hodná toho jména, totiž vždy učila nejen tanec - ale taky slušné společenské chování. Ale ne jen teoreticky, jak má takové slušné chování vypadat - nýbrž jít v každém směru PŘÍKLADEM!

Že se do kurzů přijme odpovídající počet chlapců a dívek - to je samozřejmé, pro začátek. Vzpomínám, že v "mém" kurzu bylo pro jistotu asi o pět chlapců víc. Chlapcům totiž daleko míň vadí, když na ně "nezbyde" .. To je snad jasné každému!  

Za druhé - taneční mistr v žádném případě neakceptuje, aby některý z chlapců odmítl dívku při dámské volence. 

Za třetí, ten nejlepší má vedle pódia malý stolek s pěti, šesti kolegy z taneční branže, nebo tančícími kamarády (nebo když nemá ani jedno, oslovil frekventanty minulého kurzu, kterým nabídl dvě stovky za večer) - prostě aby měl "železnou" rezervu ...  

Takže dívka, na kterou "nezbylo" - má za odměnu naopak super extra prima tanečního partnera. TAK to má být. 

Dotyčná "taneční škola" by se měla jít stydět....  a nebo zpovídat uděliteli licence - protože se jednoznačně zpronevěřila základním principům svého oboru. 

Plus omluva tanečnici a jejím rodičům - s projevem upřímné lítosti nad bezprecedentním lapsusem při prvním posouzení stížnosti, vyjádřeným nejlépe vrácením školného ..

1 0
možnosti

P97e30t38r 48K85ř54í55ž

5. 12. 2015 23:19

Smutné a naštvávací čtení. Co dodat... Jistě to, že maminka uvedené zklamané dívky by si tuto zkušenost rozhodně neměla nechat pro sebe. Tento blog je dobrý, ale možná by to chtělo ještě víc. Paní ředitelka taneční školy bude vyhrožovat právníkem, ale na to se lze v klidu vykašlat. Jen ať se zkusí soudit. Totiž každý soudce dojde k závěru, že taneční škola je povinna postarat se o to, aby výuka probíhala v párech chlapec - dívka. O to v tanečních totiž jde, že. Stát se to mně, této taneční škole udělám takovou "reklamu", že by mohla s "podnikáním" skončit.

2 0
možnosti

Já jsem měl taneční, kvůl nedostatku pánů lacino. Ale i tak by měl tancmajstr zařídit tanečníky, třeba z tanečního sportovního oddílu.

1 0
možnosti
Foto

Nás začínalo cca půl napůl, ale bylo to k ničemu. Kluci to brzy zatáhli a nadbytek děvčat byl i tak.

1 0
možnosti

Máte pravdu, tahle to fungovalo i kdysi před mnoha lety. Na začátku nás kluků byl přebytek (průmyslovka) později už to bylo naopak. Musím přiznat, že jsem měl také zaječí úmysly, ale máma mi tenkrát vysvětlila situaci, něco v tom smyslu, jak je popsáno v článku. Takže jsem to "přetrpěl". :-)

1 0
možnosti
  • Počet článků 180
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1663x
Komentáře, příběhy, fejetony...

Seznam rubrik